Βιλλάζ Πεντέλης

Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων

Η Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων ΒΙΛΛΑΖ Πεντέλης βρίσκεται στους πρόποδες του Πεντελικού όρους κοντά στην Ιερά Μονή Πεντέλης, σε ένα μαγευτικό καταπράσινο περιβάλλον, που τόσο μας λείπει από τη σημερινή εποχή, σ΄ένα κλίμα γνωστό για τις θεραπευτικές του ιδιότητες, υγιεινό, για όλες τις εποχές του χρόνου, σε κατάλληλο υψόμετρο, ιδιαίτερα για κάποιας ηλικίας άτομα.

H Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων ΒΙΛΛΑΖ Πεντέλης δημιουργήθηκε πριν από 40 χρόνια και από τότε λειτουργεί ανελλιπώς.

Η Πεντέλη φημιζόταν από τότε για το καλό της κλίμα και ήταν γνωστή σαν σανατόριο. Ο χώρος επιλέχθηκε για αυτόν ακριβώς το λόγο.
Λίγα χιλιόμετρα μακριά από το άγχος και τους φρενήρης ρυθμούς της μεγαλούπολης θελήσαμε να δημιουργήσουμε μια όαση για ανθρώπους που χρειάζονταν ξεκούραση και φροντίδα.

Στα 40 χρόνια λειτουργίας το κέντρο μας έχει γίνει γνωστό για τις άριστες ιατρικές του υπηρεσίες, για την θαλπωρή και την ζεστασιά που αγκαλιάζει τους φιλοξενούμενους του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ

Διαμονή

Παθολόγος – Γεροντολόγος

MD Νικόλαος Μακρής

Ο Νικόλαος Μακρής συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση σπούδασε Ιατρική.

Το 2006 εργάστηκε στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και το 2007 στο 496 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Διδυμότειχου και το 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Συνέχισε την εξειδίκευση του στο Γενικό Νοσοκομείο Μολάων και Σπάρτης.

Παράλληλα με τις Ιατρικές Σπουδές και την Εξειδίκευση του υποστήριζε επιστημονικά την μονάδα.
Παρακολουθεί όλες τις ημερίδες και τα επιστημονικά συνέδρια πάνω στις εξελίξεις της παθολογίας της γεροντολογίας και ψυχιατρικής.

Συνεργαζόμενοι Ιατροί

  • Αλεξάκης Θεόδωρος: Νευρολόγος
  • Μυλωνάς Γεώργιος: Γαστρεντερολόγος
  • Αμπαριώτης Αντώνης: Οδοντίατρος
  • Ξυλάργας Δημήτριος: Ψυχολόγος
  • Λαμπρούση Δήμητρα: Λογοθεραπεύτρια
  • Γεωργιάδης Γεώργιος: Φυσικοθεραπευτής

Αριστες Νοσηλευτικές & Ιατρικές Υπηρεσίες με Θαλπωρή

Κέντρο Φροντίδας

Χώρος Φροντίδας & Ψυχοκινητικής Υποστήριξης Ατόμων με Γεροντική Άνοια, Νόσο Αlzheimer, Εγκεφαλικό Επεισόδιο, Κατάθλιψη, Κατάγματα Ισχίου…

Περισσότερα

Προσωπικό

Το κέντρο στελεχώνεται από μια εξειδικευμένη ομάδα, αφοσιωμένη στην υπηρεσία των ενοίκων της. Της ομάδας ηγούνται ο επιβλέπων γιατρός, η διευθύντρια φιλοξενίας και η ​προϊσταμένη νοσηλείας.

Περισσότερα

Υπηρεσίες

Η ΜΦΗ Βιλλάζ Πεντέλης παρέχει Ιατρικές και Εξατομικευμένες Υπηρεσίες: