Εμείς

Μονάδα Φροντίδας

Βιλλάζ Πεντέλης

Η Μονάδα Φροντίδας ΒΙΛΛΑΖ Πεντέλης βρίσκεται στους πρόποδες του Πεντελικού ΄Ορους κοντά στην Ιερά Μονή Πεντέλης, σ’ ένα μαγευτικό γεμάτο πεύκα καταπράσινο περιβάλλον.

Απέχει λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της μεγαλούπολης σε μια περιοχή όπου το κλίμα είναι γνωστό από παλιά για τις θεραπευτικές του ιδιότητες, σε κατάλληλο υψόμετρο, υγιεινό ολες τις εποχές του χρόνου, ιδιαίτερα για άτομα της τρίτης ηλικίας.

Η περιοχή είναι προσβάσιμη απ΄όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς και η μονάδα διαθέτει μεγάλο και άνετο πάρκινγκ.
Η όλη κτιριακή μας εγκατάσταση σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε για να μπορεί να φιλοξενήσει μόνο μονάδα φροντίδας .

Σχετικά με την μονάδα φροντίδας

Η κατασκευαστική πληρότητα σε συνδυασμό με τον άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό εξασφαλίζει το συναίσθημα της ασφάλειας και της αισιοδοξίας μέσα από μια χαρούμενη και άνετη διαμονή.

Η μονάδα μας εκτός από τον τεχνολογικό και τις ανέσεις που προσφέρει αυτός, διαθέτει και ένα άρτιο επιστημονικό και υπηρεσιακό προσωπικό που εγγυάται μια άριστη διαμονή και ανάρρωση.

Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία σε υπηρεσίες φιλοξενίας ιατρικής και νοσηλευτικής υποστήριξης. Βασική μας προτεραιότητα οι φιλοξενούμενοί μας να νοιώθουν ασφαλείς και να απολαμβάνουν υπηρεσίες ξενοδοχειακού επιπέδου, ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα υψηλοτάτου επιστημονικού επιπέδου.

Αναπαραγωγή Βίντεο
Βιλλάζ Πεντέλης
Ειδικά διαμορφωμένοι χώροι ώστε κάθε ένοικος να αισθάνεται ζεστασιά και ασφάλεια.
Θαλπωρή
Ασφάλεια
Στοργή
Φροντίδα
Βιλλάζ Πεντέλης

Στόχος μας

Η επαναφορά της ψυχοσωματικής υγείας, ιδιαίτερα στα άτομα της τρίτης ηλικίας, είτε αυτά αναρρώνουν, είτε έχουν ανάγκη για ξεκούραση, είτε απλά επιζητούν μια ήσυχη κατοικία με εξασφαλισμένη εξυπηρέτηση και ιατρική φροντίδα οποιαδήποτε ώρα την χρειαστούν.

Μετάβαση στο περιεχόμενο